28 Nisan 2011 Perşembe

öğrendiklerimsi

bu son bi kaç günde öğrendiklerim

kareoke denen şey çok güzelmiş.harbiden eğlenceliymiş.arkadaş istiyor diye gittik
akın ve ben kötü sesimizle düet yaptık.herkes intihar etmek istedi belki ama biz çok eğlendik.şarkımız:ibrahim tatlıses bir taş attım pencereye idi.:)
videomuz bile var.faceye koyacağız.belki paylaşıla paylaşıla ünlü oluruz:)

sonra erkeklerden çok iyi arkadaş oluyor kızları fazla sevmem diyen kız arkadaşların seks dünyalarının geniş bir çerçevede olduğunu gördüm.elbette buradan bir genellemeye gitmiyorum.kendi çevremde durum budur.ayrıca başka gözlem notları ile birleşmeli bu cümleleri ki sonuç doğrulansın.ama zaten bu kişiler kendilerini ifade etmede zorluk çekmiyor.seksin doğallığı yasası kavramış insanlar.ha bu önemli bir bilgi mi ya da doğru bir bilgi mi elbette değil.muhtemel benim dünyamda bir tesadüf.
not:chuck palahnıuk ölüm pornosu kitabın tanıtımında geçen cümleden anne karnında mastürbasyona başlıyoruz.ilginç bir bilgi.bebeklik dönemini bilmekteydim ama anne karnı meselesini bilmiyordum.çocuk tekme atmıyormuş yani:)

başka ne var.ha kahvaltılıklarda sadece zeytinden vazgeçemediğimi de gördüm.yumurta ayda 1 hafta canım çeker yerim sonra midem bulanır yemem.peynir senede 1 ay ama zeytin her daim:)sonuç aslında kahvaltıyı sevmiyorum ben.

ha sınavda sıçtım.64bininci olmuşum.ama olsun şok yaşamadım.haksızlık meselesine girmeyeceğim.çünkü kazanacak olan haksızlığa uğrasa da kazanır.bahanelere gerek yok.

bir de beş kuruş param yok.yardımlarınız için hesap no:2323232323232 :P hadi güle güle.

4 yorum:

  1. bayıldığım bir yazı türü,devamını bekliyorum,eğlendim okurken,teşekküğrler

    YanıtlaSil
  2. eğlendiysen okurken ne mutlu:) bu tür yazmada keşke usta olsaydım.pek beceremiyorum bazen oluyor böyle.umarım daha çok olur :)

    YanıtlaSil
  3. 23..nolu hesapta para olmaması sasırtmadı =P

    karaokeyı ben de cok ıster ama hep korkarım..sanslısın =) ve emınım cok eglencelıdır..

    Aylardır yumurta yemedım bak mesela, peynır de yok dolapta ama zeytın hep var. Enteresan ben de kahvaltı yapmam ama zeytın var..

    Bir de kadınlar konusunda haklı olabılırsın. Ihtımal yanı

    YanıtlaSil
  4. ya gitmiş parasızlığımdan 23 e dem vurmuş heyhat be! :)
    o zaman karaoke videosu çekelim sana mutlaka.bakalım sesin nasıl :)

    ve kahvaltı konusunda bu kadar uyuşmamız güzelmiş.yalnız hissediyordum kendimi bu konuda.biz senle süper kahvaltı ederiz.bolca zeytin :)

    kadınlarsa muhtemel yani :)

    YanıtlaSil