12 Kasım 2010 Cuma

vizzzzzzzzeler

bu iki hafta boyunca 8 vizeye girdim.kendime güvendim genel kültürüme yani.böyle balkanlar,soğuk savaş sonrası,iktisat,mikro,borçlar hukuku,uyrukluk hukuku,ulslar arası huk.arkadaş genel kültürle üniversite halledilmiyormuş onu anladım.iktisat ve borçları güzelce hallettim.geçen sene bilgilerimle ve yorum gücüyle.balkanları genel kültürle halletim.o kolay ders zaten.neyse diğerleri bir girdi o biçim girdi.mikrodan 25 aldım misal.ha uyrukluk da fena geçmedi ama kötü galiba o da.lan ne kadar salak bi durum neyse bırakcam zaten bu sene sonu bölümü.kendimi denemiş oldum :)
not:ingden devamsızlıktan kaldım...

9 yorum:

  1. Genel kültürle 2 yıl işletmeyi götürdüm ama 2 yıldır 3. sınıfta oluşumla, genel kültür - sınıf geçememe tezini doğrularım =)

    YanıtlaSil
  2. not: devamsızlık? Kebap yemeye gidersen günübirlik Adanalara kalırsın böyle işte.

    YanıtlaSil
  3. orta karar doğrulamana sevindim valla. :)

    sağol doz büyücüsü ama ztn bırakıyorum okulu önemli değil :)

    mia:hep senin suçun valla.

    YanıtlaSil
  4. Üniversite bilgileri gelecekte zaten genel kültür kalıyor hatta aklında bile kalmıyor eğer iktisatçıysan..

    YanıtlaSil
  5. aikon allahtan iktisatçı değilim.yapamazdım ben.babamın mesleği küçüklüğüm iktisat bilgileriyle geçti.'lan küçücük çocuğa iktisat niye anlatılır?'diye de kendime hep sorarım :)

    uluslararası ilişkiler benim bölüm.yeni hedefte pskoloji :)

    YanıtlaSil
  6. İktisatçılar iktisat hariç herşeyle uğraşırlar böö dedirten bir bölüm.Geçmiş zaman bende nasıl okudum hatırlamıyorum..

    YanıtlaSil
  7. bölümünü niye bırakıyorsun? (benim bölümümde uluslararası, merak ettim şimdi)

    YanıtlaSil
  8. :) açıkcası ua ya sırf ankarada kazandığım ve de sözel bir bölüm olduğu için girdim.(iktisat,işletme vb gibi değil diye.)bir de snva girdğim yıl asıl istediğim pskolojiyi kazanmam imkansızdı.yani son 3ay çalışarak o puanı elde edemedm.bu yüzden ankara ve de sözel diye uaya girdim.bitiririm filan diye düşünürken sıkıldım.hayat kısa felsefesi ile istediğim şey için tekrar hazırlanıyorum:)

    YanıtlaSil