23 Şubat 2012 Perşembe

nettir

net olarak söyleyebilirim şu turuncusuz yıllarda öyle ya da böyle birlikte olduğum her kız sadece pişmanlık sebebimdir. keşke tanımasaydım bile diyebilirim rahatlıkla. bu pişmanlığı kırabilecek? :)

14 yorum:

  1. mecazı yaşanabilir kılman biraz da senin elinde. olası pişmanlıkları da göze almak gerek elbet.ve sen ister istemez hayatına giren her kızı turuncuyla kıyaslıyorsun bu gayet tabii.ve pişmanlık yaşaman da kaçınılmaz oluyor. bana gelirsek kıyaslayabileceğim kimse yok bu yüzden şanslısın bence. ama kendimce korkularım var benim de. pişmanlık değil de daha çok usanmışlık var sanırım.

    YanıtlaSil
  2. biri vardır mutlaka:)

    YanıtlaSil
  3. turuncuyla kıyaslamak mı bilemem ama sonuçta pişmanım. öncesinde de sadece bi nevi alkol gibi düşündüm o kızları. o an acımı dindirmek. bu hem onlara bir yanlıştı. çünkü yalan söylemiş oldum hem turuncuyu aldatmış gibi oldum beni rahatsız eden bu. kendimi de hayvan gibi hissetmek cabası.

    YanıtlaSil
  4. Diger adsiz olan sahis sen nerden girdin araya hem sen beni nerden taniyosun da yorum yapiyoaun kendince embesil!

    YanıtlaSil
  5. ya bu buraya son yazışım. burayı gereksiz işgal ettim tamam anladım her şeyi.yanlış anlamışım ben.neyse boşu boşuna aklını karıştırdım senin de.blogu nası bulduğumu da merak ediyosan söyliyim turuncu benim çocukluk rengim ordan denk geldi birisinin sayfasından bi gün öyle işte.neyse bütün buraya yazdıklarımı unut bu zamana kadar olan biten her şeyi unut.çok yoruldum. ayrıca madem anlayamadın kim olduğumu başta niye ben seni çıkaramadım kardeşim demedin ya? benim ben olduğumu kabullendiğini bana sezdirip sonra u dönüşü yapıp yoldan sapman düşündürücü. bilmeni istediğim tek bi şey vardı hatta yüzyüze konuşacaktım beni direk yargıladığın şey hakkında. neyse artık önemi kalmadı. bu arada blogunu dışarı aramalara kapatırsan bi müddet bu aralar benim için sevindirici tek şey bu olacak sanırım. artık evet bir başkasıyım. umarım uğruna şiirler yazdığın insan da dediğin gibi bir gün sana aşık olur senin için tek temennim bu.pişmanlıklar yaşamaman dileğiyle. hoşçakal.

    YanıtlaSil
  6. ya bn harbiden snin kim olduğunu bi an bile sezmedim. direk adsız yoruma cevap verdim. dışarıdan biri ile nasıl konuşuyorsam o şekilde. d... sandım seni ona sinirim bozuldu. ve hala kimsin çakamadım.

    YanıtlaSil
  7. ya ayrıca bn sni neyle yargılamışım ya. bu blog tamamen turuncu için açılmış bi blog. bn snn sen olduğunu a olduğunu ves. sezmedim. kendi kendine bir şeyler düşünmüşsün. hemen yargılıyorsun.

    YanıtlaSil
  8. bir de ikinci bir adsız var onu da şimdi kavramış olduk. .S kafayı yicem ha .)

    YanıtlaSil
  9. ayrıca tanımadığın bir insan diye de yorum yapmamış mıydın sen ? ben direk şu 73 takipçi gibi kimsin diye sordum o kadar.

    YanıtlaSil
  10. ayrıca bu zamana kadar olan şeylerle kastın yorumlar mı ? ne ?

    YanıtlaSil
  11. Boşver yahu adsızlarla kafayı bozmuşsun :D
    İnsanları turuncuyla kıyaslamaktan vazgeçersen turuncu en mükemmel insanmış da diğer kızlar da hep ona benzemeliymiş gibi davranmazsan daha rahat edersin :/

    YanıtlaSil
  12. kafayı bozma değilk galiba bu adsızları tanıyorum belki birini üzmüş de olabilirim yoksa ztn adsız da benle ne tartışmaya girecek .)

    onun dışında anlaşılmıyorum bir noktada. kimseyi turuncu ile kıyaslamıyorum. turuncu kıyaslanabilecek bir durum da yok. ayrıca herkesin sevilecek yanı vardır ve bu asla ama asla aynı değildir. ki olsa olsa turuncuyu olan sevgimle karşımdakinin kişiye olan sevgiyi karşılaştırırm ki binde bir oranında bile sevgim varsa o kişi benim için mühimleşir. feket :D zordur bu binde bir .)

    YanıtlaSil
  13. Nerden bilceksin ki tanıdığını anonim birşey yani kim kırılcaksa bundan kırılmasın bi zahmet :D
    o zaman ne gerekiyor birini turuncu kadar sevebilmen için?

    YanıtlaSil
  14. ya dedikleri tanıyorsun yönünde ama bilemem de haklısın. ki bi zahmet kırılmasın bundan konusunda haklısın .)

    birini turuncu kadar sevebileceğime daha doğrusu ona aşık olduğum kadar aşık olabileceğime inanmıyorum pek. ama inanç çok da rasyonel bi durum değil geleceği bilemeyiz. düşününce çocuğum annesi olmuş insanı bir o kadar sevmem gerekir. doğal bir halle ama bu sonradan olucak bir şey.

    onun dışında daha mantıklı konuşursam
    daha önce de dile getirdiğim gibi ben birini sevmek nediri turuncu ile öğrendim
    ama sevilmek nedir bunu öğrenmedim hiç
    ee bu durumda
    bana sevilmeyi öğreten kişi çoooook önemli olmaz mı .)

    YanıtlaSil