10 Aralık 2009 Perşembe

MARLA SİNGER




Aslında ilk konunun bu olması çok saçma. marla singer. fihgt club filmini çok sevmeme rağmen bu konu hakkında yazma ihtiyacım yoktu,düşünmüyordum bile. ta ki eskiden çok sevdiğim ve hala sevdiğim ve de seveceğim insanın facede marla singerın sayfasına keşke senin gibi olsam diye yazdığını görünceye kadar. bunu bilmiyor değildim tabi ki onun hakkında her şeyi biliyorum ben. zaten bu yüzden yazıyorum bunu. alakası olmadığı,herhangi bir noktacıkta bile kesişmediği biri olmayı ciddi anlamda istemesi ve olamayacak olduğunu bilmem.

marlanın bir kaç cümlesi---

Prezervatif: neslimizin kristal ayakkabısı... Onu takıp bir yabancıyla karşılaşıyorsun. Bütün gece dans edip sonra atıyorsun...
Anaokulundan beri böyle sevişmemiştim...
...Bilmem öylemi aslında benim daha çok hakkım var senin hala testislerin var öyle değil mi ?

evliliğe önem veren birinin söyleyeceği sözler değil galiba.

Kendimi iyi hissetmek için bir cenaze evinde çalışıyordum, sırf nefes alıp vermekte oluşuma sevinmek için…”)

ya da hayatı istediği gibi yaşayan birinin diyeceiği bir söz de bu değil.

şu an içimde sinir var. marlayı da çok severim marla gibi olmak isteyen kıza aşığım ama şu an kızgınım. belki bana yaptıklarının etkisi var fakat marla ümitsiz ve isyankar biri iken içinde kocaman bir dünya barındıran birisinin onun gibi olmaya özenmesini anlamıyorum. ya da sadece onu tanıyorum diyorum aralarında bir bağ yok diyorum ama kendisi o olmak istiyor demek ki arada bir yakınlık kuruyor ben bunu mu göremiyorum? belki de sadece kendime bu yüzden kızıyorum ne dersin blog???

2 yorum:

  1. sessizlik, gerindim... marla burnumuzu koklayıp dayayamadığımız karakter... değişime ihtiyacı varmış o zamanlar, sıkılmıştır, bunaltmışlardır... belki.

    YanıtlaSil