9 Aralık 2010 Perşembe

cevabı bilen ben :)

hayatımda bir daha birine seni seviyorum diyemem ben
çünkü doğru olmaz
ancak
de ekinin hakkını verip
seni DE seviyorum dersem doğruyu söylemiş olurum
peki yeryüzünde buna katlanabilecek bir kadın var mı ?

6 yorum:

  1. çok zor soru :) bir sürü anlama gelebilir "seni de seviyorum" cümlesi, hangi anlamda söylediğine bağlı belki de.

    YanıtlaSil
  2. ,D açıkcası benim aklıma tek anlam gelebilmişti...şöyle düşünmekteyim ben birine aşık oldum hala da öyle ya,bir tek ona seni seviyorum dedim ve kalıcı olacak...değişmeyecek.bir daha başkasına seni seviyorum dersem yalan olacak.bi nevi sana da değer veriyorum demek gibi bişe ne bileyim saçmalamdım belki de ama zaten olmaz böyle bir şey içim rahat bu yüzden:).) ama olursa da bence dayanacak biri yoktur buna:)

    daha da aslında düşünceler geliyor aklıma ama saçmalama moduna girdim gibi geldi.zaten yorum da yazıdan uzun sürdü.yazı derdimi anlatıyor galiba .)

    yorum için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Garip.. Tek eşlilik garip ama güzel aslında sadece birini sevmek, sevmiş olmak. Güzel de olsa gerek!
    Seni "de" seviyorum geniş bi anlam. Çünkü kadınlar tek olmak ister, herkesle bir tutulmak istemezler. Hala sevdiğin geçmişi silince katlanmak gibi bir durumda söz konusu olmayacaktır zaten :)

    YanıtlaSil
  4. bak herkesle bir tutma meselesini düşünememiştim ben.sadece bir insanla bir tutuluyor.ilk değilsin msjı içerikli aslında.ama bu da dediğim lafı katlanır kılmaz.asıl belirtmek istediğim geçmişin silinemeyeceği...yaşanmamış sayılamayacağı.ve asla ilk defa söylenen sözcüklerin yerini tekrarların tutamayacağı idi.çağımızda bu dediklerim saplantı olarak kabul ediliyor.ama herhalde dünyaya bu çağ dışında gelmiş olsaydım bu lafı asla duymazdım:) bana çok garip geliyor birine hayatımın anlamı sensin dedikten sonra o kişi ile bağ kopunca kısa süre içinde aynı lafı bir başkasına tekrarlamak.. ya da süreyi kısıtlamaya gerek yok...birden fazla kişi nasıl hayatının anlamı olabilir yaşadığın tek hayatta.yani kafama takılan sözcüklerin insanlar için ucuz oluşu.benim sözcüklerim nezdimde çok değerlidir.:) hafif ukalayım galiba .P
    yeni bir safya açma olarak görülebilir tabii bunlar..ama yılda 2-3defa da sayfa açılmaz dimi ama :)

    YanıtlaSil
  5. "Di" diye cevap yazasım geldi ama bunu yapmayacağım:)

    Bi çok konuda haklısın aslında evet öyle olmalı ama o zaman eğer tek kişiye söyleniyorsa tek kişi kutsalsa, neden hala devam etmiyor neden artık hayatında yok. Belkide kime diyeceğini iyi saptamak gerekiyor. Saplantı bazen iyidir çelişki olmadığı sürece:)

    YanıtlaSil
  6. :D
    açıkcası benim elimde olmayan nedenlerle somut olarak hayatımda yok.:)ama açıklanamayan bir bağ hala var.(bağ dedim dikkat, yani karşılıklı)bunu turuncu da kabul eder ki daha önce aramızda çok geçmiştir lafı.birbirimizin hislerini uzaktayken hissetme durumu.mutluluk,mutsuzluk,kızgınlık. abartı var gibi gelebilir ama öyle çok samimiyim ki:)neyse kendimize bu çok defa kanıtlandı bi çok günde.ama bitabii hepsi tesadüf olabilir.çelişki aşkta her zaman olmuştur kanımca bunla beraber kendimde bir çelişki göremiyorum da derim ben:)kime diyeceğini saptama meselesine gelince de bu çok mantıksal bir durum değil mi?aşkta mantık olmadığından ötürü ya da en azından ben d olmadığından dolayı geçmişte bunu yapmadım yapamadım.ileri de belki demeli galiba?bakalım yaşadıkça görüyoruz sonuçta.

    onun dışında

    http://loveandgreenfairy.blogspot.com/search?q=babil

    şu yazdığıma da kalpten inanırım:)

    bir şey demem gerekirse,ben bir daha sevemem modunda değilim aslında.ama bu kadar çok sevemem düşüncesi içimde.bu da sanki bana o kişiye bir haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor daha şimdiden.hakettiği sevgiyi(olaya gel olmayan kişinin hakettiği sevgiyi diyorum delirme anı galiba)verememe korkusu bendeki.:D


    şunu dersem delilikten çıkarım sanırsam,kadınların her biri bence ayrı ayrı kutsaldır ve biz erkeklerin görevi sizleri ölesiye sevip,mutlu etmektir.o yüzden ilerideki kişinin hakettiği sevgi diye bir kelime gurubu kullandım:)
    oh be saygılar

    YanıtlaSil